O nouă expoziția de pictură și grafică, cu lucrări semnate de Victor Grigore, la Muzeul Municipal Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

victor grigoreJoi, 16 iulie, pe simezele Muzeului Municipal va fi deschisă o expoziţie ce va cuprinde lucrări de pictură și grafică semnate de cunoscutul artist călărăşean, Victor Grigore. Născut la Slobozia în anul 1978, absolvent al sectiei Arte Plastice – Pictură a Universității de Nord, Baia Mare și Licențiat al Universității de Vest Timișoara – Facultatea de Arte si Design, Victor Grigore este membru al Uniunii Artiștilor din România și unul dintre puținii profesori de educație plastică din Călărași care are și o activitate expozițională notabilă. Mai jos sunt cuprinse câteva dintre participările în expoziții de grup, dar și expoziții personale:

Expoziții personale

2013 – „Imaginarium”, Călărași,

2012 – Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, Slobozia, Ialomița

2011 – „Dincolo de privire”, Călărași,

Expoziții de grup

2015 – Salonul anual de artă 2015 – Editia a VI-a, Călărași

2014 – Muzeul de Artă, Constanța

2013 – Ruse, Bulgaria

2007 – „Spiritul locului”, Librăria Petre Dulfu, Baia-Mare,

2007 – Muzeul Național George Enescu, București

Expoziția de la Muzeul Municipal Călărași se va deschide joi 16 iulie, ora 18.oo și va putea fi vizitată până la sfârșitul lunii august în fiecare săptămână de joi până duminică între orele 10.oo – 18.oo.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Poliţiştii călărăşeni au donat sânge pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate

mar iul. 14 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a iniţiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin spijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge a județului. Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi […]