O conductă spartă va duce la oprirea apei în municipiul Călărași

035În cursul zilei de astăzi, o conductă de apă, de pe strada Progresul, chiar în dreptul stației de apă Ecoaqua, a cedat.

Conducta s-a  fisurat,  din cauză că este foarte veche,  aceasta urmând a fi reparată imediat ce vor veni materialele comandate la București, a declarat directorul Ecoaqua, Cezar Neagu, pentru Actualitatea de Călărași.

„Nu este vorba de nicio poluare pe Dunăre, aşa cum au circulat nişte zvonuri. Este doar de o conductă veche care s-a fisurat. Dacă vor veni miercuri materialele, joi, 10 iulie, va fi oprită apa, în tot oraşul. În cursul zilei de mâine, vom anunţa ziua exactă de intervenţie, pentru ca locuitorii municipiului Călăraşi să ştie să îşi oprească apa.”

033În acest moment şi până la remedierea situaţiei, circulaţia pe strada Progresul (pe tronsonul aflat între străzile Gh. Lazăr cu Eroilor), este restricţionat.

Please enter banners and links.

Next Post

Peste 9000 voluntari implicați în campania „Let’s Do It, Danube!”

mie iul. 9 , 2014
Echipa „Let’s Do It, România!” a organizat în perioada aprilie – iunie prima ediție a proiectului „Let’s Do It, Danube!”. Proiectul a avut ca scopdesfășurarea unei ample campanii de educație în școlile din județele dunărene și curățarea malurilor Dunării chiar de Ziua Internațională a fluviului, pe 29 iunie. Județele implicate în […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!