Noi străzi vor fi asfaltate în comuna Borcea

Semnare act aditionalPrimarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu, a semnat, astăzi, actul adițional pentru perioada 2015-2017, privind implementarea proiectului “Modernizare străzi”, depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), în urmă cu un an de zile.

“Din 2014 și până în prezent, am reușit să executăm 4,5 km străzi, în cadrul acestui proiect, din cei 10 km pe care îi avem de realizat.

Prin semnarea actului adițional  pe o perioadă de 3 ani, considerăm că avem o garanție privind finanțarea proiectului, din fonduri guvernamentale. Astăzi am semnat pentru lucrări executate în valoare de 824,129lei.”, a spus primarul Aniel Nedelcu.

Please enter banners and links.

Next Post

Marian Dinulescu:,, Prefectura Călăraşi a început campania electorală”

vin sept. 11 , 2015
Modul în care au fost repartizate sumele necesare pentru finanţarea proiectelor accesate de primăriile călărășene, pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a fost dezaprobat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu. Acesta a susţinut faptul că Prefectura a făcut diligenţele pentru semnarea contractelor la proiectele respective, şi nu Consiliul Judeţean, aşa […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!