Alin Drăgulin: ,,Voi fi un primar implicat, un primar responsabil, un primar activ, în viața de zi cu zi a comunității”

Președintele organizației municipale a PNL Călărași, Alin Drăgulin, și-a depus marți, 23 aprilie 2024, candidatura la Primăria Municipiului Călărași.

Alături de candidat s-au aflat președintele organizației județene a PNL Călărași, Ciprian Pandea, candidatul la președinția Consiliului Județean, Valentin Barbu, precum și echipa de consilieri locali.

După depunerea candidaturii, Alin Drăgulin a declarat:

,,Marți, 23.04.2024, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Călărași. Voi fi un primar implicat, un primar responsabil, un primar activ, în viața de zi cu zi a comunității. Alături de mine sunt prezenți și colegii care candidează pentru listele de consilieri locali. Sunt oameni dedicați în ceea ce fac și oameni care se implică și se vor implica în comunitate. Sunt foarte motivat, sunt foarte sigur pe această luptă, deoarece dumneavoastră mi-ați transmis acest lucru. În fiecare întâlnire pe care am avut-o, anul trecut, anul acesta, am discutat cu călărășenii care își doresc un viitor mai bun pentru ei, pentru copiii, nepoții, familia, prietenii lor! Toți cei care trăim în această comunitate, merităm un Călărași dezvoltat, un Călărași emancipat, un Călărași curat și sigur, un Călărași în care să ne placă să trăim, pentru prezent și pentru generațiile viitoare.

Dragi călărășeni, aveți pe cine vota, haideți să ne mobilizăm! Viitorul este în mâinile noastre!”

Ciprian Pandea, președintele organizației județene a PNL Călărași, a subliniat că Alin Drăgulin este cea mai bună variantă pentru călărășeni, la Primăria Municipiului Călărași:

,,Cu siguranță, de departe, este cea mai bună variantă pentru călărășeni! Este cea mai bună alegere!  Vibe-ul acesta se va transpune în proiecte pentru dezvoltarea municipiului Călărași. Și, trebuie să spunem lucrul acesta, va fi o continuare a proiectelor începute de către Daniel Drăgulin, fostul primar al municipiului Călărași.

Mult succes, Alin Drăgulin, la Primăria Municipiului Călărași! Mult succes, Valentin Barbu, la președinția Consiliului Județean!”

Candidatul la președinția Consiliului Județean Călărași, Valentin Barbu, a declarat că echipa PNL merge la victorie:

,,Sunt încântat pentru că văd că există în spatele lui Alin, al candidatului nostru, oameni așa cum este el însuși: cu tinerețe, multă motivare, o echipă puternică, iar noi îl susținem din toată inima! Îi dorim mult succes și vreau să vă spun că vibe-ul, care este în municipiul Călărași, este și în județul Călărași.

Noi mergem la victorie! Si la municipiul Călărași și în județul Călărași! Vrem să ducem județul acolo unde merită să-l dezvoltăm!

Mult succes, Alin Drăgulin!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Vasile Stoica, primarul comunei Dorobanțu:,,Continuăm numeroasele proiecte aflate în derulare și pornim spre noi provocări de a dezvolta comuna noastră”

mie apr. 24 , 2024
Primarul comunei Dorobanțu, Vasile Stoica, încheie cel de-al 3-lea mandat cu gândul de a continua dezvoltarea localității și de a oferi condiții mai bune concetățenilor săi. Miercuri, 24 aprilie, Vasile Stoica și-a depus candidatura pentru cel de-al 4-lea mandat de primar. Mesajul transmis locuitorilor comunei Dorobanțu a fost adresat avându-i […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!