Nicolae Dragu va face diferența, în Consiliul Local Călărași

DraguCele 3 mandate de consilieri locali, obținute de PDS, filiala Călărași, îi dă posibilitatea fostului primar, de a înclina balanța, în Consiliul Local Călărași.

Pentru Actualitatea de Călărași, Nicolae Dragu a declarat că va face alianță cu PSD-ul. Așa cum este de așteptat, Dragu vrea și o funcție de viceprimar, prima propunere, dintre  Mircea Romeo Buzea, Carmen Filimon și Amelia Dincă, fiind aceasta din urmă.

Dragu a declarat că el își dorește să rămâna în Consiliul Județean, în condițiile în care va prinde un mandat de consilier, ceea ce rămâne de văzut, deoarece, după numărarea voturilor din 188 de secții de votare (din 235), distribuția mandatelor e următoarea: PNL-16 mandate, PSD-12, ALDE-3.

Dacă nu va intra în Consiliul Județean, nu este exclus ca Dragu să negocieze pentru el, funcția de viceprimar.

Astăzi, acesta a scris, pe pagina sa de facebook,:

“Nu merit eu felicitari pentru faptul ca partidul meu decide majoritatea in Consiliul Local,ci cei care m-au votat.Astfel au impiedicat monopolul asupra deciziei detinute de partidele mari. 🙂

Sau se vor alia împărțind prada ca-n defunctul usl. :))”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Filipescu: “Vom ocupa toate cele 3 funcții, în Consiliul Județean Călărași”

mar iun. 7 , 2016
La alegerile locale din 5 iunie 2016, PNL Călărași a reușit să câștige majoritatea în Consiliul Județean, având 16 mandate de consilieri, din totalul de 31, adică are asigurate 50+1 din voturi,necesare desemnării funcțiilor de conducere. Dacă la Primăria Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin nu va putea avea viceprimari din partea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!