Edilul Drăgulin va avea 4 ani grei, în fruntea Primăriei Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Rezultatele alegerilor din 5 iunie, au venit cu un scor interesant la Primăria Călărași. Chiar dacă primarul Daniel Ștefan Drăgulin a  reD Dragulin sușit să câștige un nou mandat, componența Consiliului Local, îl va pune, sigur, în dificultate.

Pentru un singur mandat pe care nu a reușit să-l obțină, pentru a avea majoritatea, va trebui să lupte serios pentru a-i fi votate proiectele de hotărăre, de către consilierii PSD și PDS.

Mai exact, PNL a obținut 10 mandate de consilieri locali, PSD- 8, iar PDS (N. Dragu) a obținut 3.

Astfel, următorii 4 ani, vor fi o adevărată încercare pentru primarul în funcție, care va trebui să asculte și de vocea opoziției, în proiectele sale.

Bătălia a fost câștigată, nu și “războiul”! Să sperăm că vor învinge ideile constructive și că opoziția va juca rolul pe care trebuie să-l aibă: să se bată pentru interesul comunității!

Conform informațiilor de ultimă oră, neconfirmate oficial, în Consiliul Județean Călărași, distribuția mandatelor este următoarea: PNL- 16 mandate(obține, astfel, majoritatea), PSD 12 mandate, ALDE- 3 mandate.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Nicolae Dragu va face diferența, în Consiliul Local Călărași

lun iun. 6 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Cele 3 mandate de consilieri locali, obținute de PDS, filiala Călărași, îi dă posibilitatea fostului primar, de a înclina balanța, în Consiliul Local Călărași. Pentru Actualitatea de Călărași, Nicolae Dragu a declarat că va face alianță cu PSD-ul. Așa cum este de așteptat, Dragu vrea […]