Moş Nicolae nu a venit peste tot cu bucurie: în Vărăşti, un copil de 2 ani şi tatăl lui au murit într-un incendiu

Print Friendly, PDF & Email

  incendiu victime 3 În această dimineaţă, la 07.47, pompierii militari, din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet, au fost solicitaţi să intervină la un incendiu soldat cu două victime în localitatea  Vărăşti.

 Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie)

   În urma unui incendiului,  un bărbat de 37 de ani şi copilul acestuia în vârstă de 2 ani şi 7 luni şi-au pierdut viaţa, trupurile acestora fiind găsite carbonizate în dormitorul casei, de către pompierii militari.

   „În data de 06.12.2013, ora 07.47, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Vărăşti, comuna Dorobanţu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, situată pe strada principală, la intrarea în localitate.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul dormitorului locuinţei, unde au fost identificate două persoane decedate, carbonizate, un bărbat în vârstă de 37 de ani şi copilul acestuia, un băieţel în vârstă de 2 ani şi 7 luni. Cei doi se aflau pe podea, în apropierea uşii, copilul fiind îmbrăţişat de tatăl său.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie).

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, APCA, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.

În urma incendiului au ars: dormitorul locuinţei (elemente de mobilier, materiale textile şi aparatură electrocasnică), urmând a fi stabilită cu exactitate valoarea pagubelor materiale.”

incendiu cu victime incendiu victime 2 incendiu victime 4

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Comuna Borcea a sărbătorit, cu fast, Ziua Naţională

vin dec. 6 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱  1 Decembrie, Ziua Naţională a României are puternice reverberaţii în istoria poporului român. În fiecare an, această zi  este marcată   printr-o serie de manifestări festive, menite să aniverseze momentul ce a schimbat, radical, evoluţia societăţii româneşti. „Este o zi de neuitat, pentru ca, la […]