Ministrul Educației a revocat ordinul de…revocare din funcție, al insp. gen. școlar, C. Tudor

În cursul acestei dimineți, fostul inspector general școlar, Constantin Tudor, ne-a transmis următorul comunicat de presă privind revenirea ministrului Educației asupra deciziei de a-l revoca din funcție.

Constantin Tudor a anunțat că, după acest episod, și-a depus dosarul pentru ieșirea la pensie, dar își rezervă dreptul de a acționa în judecată MEN, pentru pagube morale.

“Prin Ordinul nr. 4800, emis de ministrul Educației Naționale la data de 31.08.2017, a fost revocat OMEN nr. 4698/18.08.2017 prin care subsemnatul urma să fiu revocat din funcția de inspector școlar general al ISJ Călărași, începând cu data de 4 septembrie 2017, din motive imputabile. Prin același ordin, se constata că la data de 31.08.2017 înceta de drept Contractul meu de management încheiat cu ministrul Educației, în condițiile legii, în vederea pensionării pentru limită de vârstă.

            Mai precizez faptul că am fost contactat telefonic de dl. Liviu Marian POP, ministrul Educației, care mi-a declarat că regretă cele întâmplate în cazul subsemnatului, mulțumindu-mi, în același timp pentru cei peste 7 ani în care am desfășurat activități manageriale la nivelul ISJ Călărași, în final adresându-mi urări de sănătate și viață lungă. Aceleași mulțumiri pentru fructuoasa colaborare cu Ministerul Educației, precum și urări de bine, mi-au fost transmise, atât telefonic cât și în scris,  și de către directorul general al Direcției Generale Management Învățământ Preuniversitar din cadrul MEN.

            Folosesc acest prilej pentru a mulțumi mijloacelor mass-media locale care au reflectat corect aspectele legate de revocarea mea abuzivă, încurajându-mă astfel în demersurile mele legale pentru corectarea nedreptății care mi s-a făcut, pentru că revocarea ordinului de demitere constituie doar începutul acțiunilor mele de repunere în drepturile de dinaintea emiterii ordinului abuziv de demitere din funcția de inspector școlar general al ISJ Călărași din motive imputabile.

            Mulțumesc, totodată tuturor celor care mi-au adresat mesaje de încurajare și de susținere, inspectori școlari, directori de școli, cadre didactice sau oameni obișnuiți de pe stradă, asigurându-i de stima și respectul meu. Aceleași mulțumiri le aduc și “cârcotașilor”, care, fără să mă cunoască personal sau să-mi cunoască activitatea profesională desfășurată timp de 43 de ani, și-au permis să mă denigreze prin afirmații jignitoare postate în spațiul virtual, întrucât postările lor reprezintă probe solide în acțiunea mea în instanță formulată împotriva MEN pentru pagube morale.”

            Anexez prezentului comunicat de presă o copie după OMEN 4800/31.08.2017

 

Cu deosebit respect,

prof. dr. Constantin TUDOR

ORDIN

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

257 de sancţiuni contravenţionale aplicate , în urma controalelor efectuate de poliţiştii călărăşeni

lun sept. 4 , 2017
În perioada 02/03 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a organizat o acțiune cu efective mărite la care au participat 120 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice și acțiuni speciale, în colaborare cu specialiști din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!