Ministrul Agriculturii vine la Călărași

Daniel ConstantinAgenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în colaborare cu  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale,  organizează la sediul său, joi, 8 octombrie, începând cu ora 10.00, evenimentul  “Oportunități de finanțare pentru mediul privat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 și Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020”.

La eveniment și-au anunțat participarea ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, și secretarul de stat în cadrul MADR, George Turtoi.

Ministrul Daniel Constantin va prezenta programul PNDR 2014-2020, în contextul economiei naționale, iar directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat,  va vorbi despre oportunitățile de finanțare a mediului privat prin POR 2014-2020, punându accentul pe cele trei măsuri:

–         Măsura 6.2 – Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale

–        Măsura 6.4 – Investiţii în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole

–        Măsura 19 – Dezvoltarea locală LEADER

Vom reveni cu amănunte!

Please enter banners and links.

Next Post

Stelian Fuia a fost condamnat la închisoare

mie oct. 7 , 2015
Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a fost condamnat, miercuri, 7 octombrie, de Curtea de Apel București la patru ani de închisoare cu executare. Decizia poate fi contestată. Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a fost trimis în judecată, în luna mai a anului trecut, de procurorii DNA, sub acuzația […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!