Mihai Roibu a pierdut procesul intentat Consiliului Judeţean Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Mihai-RoibuFostul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Călăraşi, Mihai Roibu, a pierdut, definitiv, bătălia dusă în instanţă împotriva Consiliului Judeţean Călăraşi. După cum se cunoaşte, fostul director al DGASPC a fost destituit din funcţie, în anul 2013, pentru numeroase abateri. Aşa cum am mai menţionat în ziarul „Actualitatea de Călăraşi”, la finele lunii februarie a.c., Tribunalul Ialomiţa a avut pe rol dosarul în care Mihai Roibu a contestat  Hotărârea Consiliului Judeţean, prin care a fost eliberat din funcţie. Conform sentinţei date de această instanţă, a fost anulată Hotărârea nr. 152/28.11.2013, prin care Mihai Roibu a fost destituit din funcţie. Totodată, s-a dispus  înlocuirea sancţiunii disciplinare a destituirii din funcţia publică de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, a lui Mihai Roibu, cu cea a diminuării salariului cu 10%, pe o perioadă de 3 luni. Aceeaşi sentinţă prevedea reintegrarea în funcţia deţinută anterior destituirii.

Consiliul Judeţean a făcut recurs la Curtea de Apel Bucureşti, ce a dat o sentinţă dfinitivă, în data de 24 octombrie.

În Hotărîrea nr. 4934, emisă de Curtea de Apel Bucureşti, în data de 24 octombrie 2016, se arată că: „Respinge recursul reclamantului (n.red. Mihai Roibu). Admite recursul pârâtului (n.red.Consiliul Judeţean Călăraşi). Casează sentinţa recurată şi, în urma rejudecării: Respinge acţiunea ca nefondată. Definitivă.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

,,Limba română între ignoranță, indecență și aroganță"/ Profesorul Ilie-Ștefan Rădulescu a lansat o nouă carte de “pedagogie lingvistică”

mie oct. 26 , 2016
Muzeul Municipal Călărași a găzduit marți, 25 octombrie, lansarea de carte a binecunoscutului profesor de limbă și literatură română, Ilie-Ștefan Rădulescu, un luptător neobosit în dorința sa de a combate și corecta greșelile întâlnite frecvent, de scriere sau exprimare. “Limba română între ignoranță, indecență și aroganță”, a 10-a carte de […]