Membrele CARP Călăraşi au aniversat cu multă bucurie ziua dedicată feminităţii

Print Friendly, PDF & Email

Ca în fiecare an, membrele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) Călăraşi  marchează începutul primăverii printr-o frumoasă sărbătoare ce este dedicată doar lor.  Restaurantul Intim a găzduit, la începutul acestei săptămâni, un deosebit eveniment ce a reunit aproximativ 300 de călărăşence. Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor a dorit să le ofere o  petrecere de neuitat doamnelor trecute de prima tinereţe, aşa cum a făcut în fiecare an. Nu a lipsit bucuria, muzica de calitate, preparate alese, pentru ca atmosfera să fie  de mare sărbătoare.

Printre invitaţi s-au aflat viceprimarul municipiului Călăraşi, Viorel Ivanciu şi  administratorul public Valentin Deculescu care au oferit flori sărbătoritelor şi le-au adresat  frumoase urări cu prilejul Zilei Femeii. Totodată, la eveniment a fost prezentă şi fosta preşedintă a CARP Călăraşi, prof. Gabriela Truică.

Şi pentru ca  această sărbătoare să aibă mult antren, Preşedinta CARP Hristina Culică  şi şefa Serviciului Administrativ,  Marilena Melehat   au pregătit sărbătoritelor multe surprize, printre care şi o tombolă cu premii frumoase.  Voia bună a fost adusă de minunatele melodii populare, interpretate cu mult talent de călărăşeanca Oana Florea.

Preşedinta CARP, Hristina Melehat a ţinut să aducă în atenţie însemnătatea acestei sărbători, intrate în tradiţia instituţiei pe care o conduce.

„Ca în fiecare an, cu bucurie şi cu multă dorinţă de a se simţi bine, doamnele pensionare şi membrele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Călăraşi vin şi îşi petrec în mod agreabil, iar noi ne străduim să le facem cât mai plăcută această distracţie. Sperăm că toată lumea a fost mulţumită şi s-a simţit bine anul acesta la petrecerea organizată de CARP Călăraşi, în avans, cu ocazia Zilei Femeii.”,a precizat  Hristina Culică.

„Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieţii, a fost şi va fi elogiată în cântece şi oprere artistice. Femeia a ţinut mereu focul aprins în căminul familial, a păstrat cu sfinţenie datinile străbune, a sădit speranţă şi nobleţe în inimile celor apropiaţi. 8 martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi cădură sufletească. Vă doresc doamnelor şi domnişoarelor să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie şi să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, precum şi sănătate dumneavoastră şi apropiaţilor. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile dumneavoastră”, li s-a adresat sărbătoritelor, Marilena Melehat, şefa Serviciului Administrativ al CARP Călăraşi.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Câștigătorii concursului ,,Sărbătoarea Primăverii”, ediția a VI-a

sâm mart. 10 , 2018
Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași, Centrul de Creație și Cultură al județului Călărași, a organizat cea de-a VI-a ediție a evenimentului ”Sărbătoarea Primăverii”. Explozie de culoare, veselie și talent au fost coordonatele ediției din acest an. Concursul interșcolar, derulat pe categorii, […]