Explozie de culoare, veselie și talent, la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului ”Sărbătoarea Primăverii”

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași, Centrul de Creație și Cultură al județului Călărași, a organizat, vineri, 9 martie,  cea de-a VI-a ediție a evenimentului ”Sărbătoarea Primăverii”.

În deschiderea acestei deosebite manifestări, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin a menţionat:

”Iată că ne aflăm la cea de-a VI-a ediţie a  „Sărbătorii Primăverii” şi nu trebuie să uităm sprijinul acordat de: Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, Inspectoratul Judeţean Şcolar şi Casa Corpului Didactic. Bineînţeles, nimic nu se poate realiza fără aceşti bulgări de aur, pe care îi avem lângă noi şi fără dumneavoastră, dragi părinţi, ce aveţi grijă de ei.

Ca în fiecare an, peste 350 de copii urcă pe această scenă pentru a marca primăvara.Vreau să vă îi felicit pe toţi cei care s-au implicat în organizarea acestui frumos festival”.

Explozie de culoare, veselie și talent au fost coordonatele ediției din acest an. Concursul interșcolar, derulat pe categorii, și-a desemnat câștigătorii, în urma unei jurizări. Aceștia sunt:

Categoria învățământ preșcolar:
GPP Rostogol

Categoria învățământ primar și gimnazial:
Școala gimnazială Tudor Vladimirescu

Categoria învățământ liceal:
Liceul Tehnologic Ștefan Bănulescu

Trofeul ”Sărbătoarea primăverii”: Centrul de zi pentru persoane cu handicap

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Membrele CARP Călăraşi au aniversat cu multă bucurie ziua dedicată feminităţii

vin mart. 9 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ca în fiecare an, membrele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) Călăraşi  marchează începutul primăverii printr-o frumoasă sărbătoare ce este dedicată doar lor.  Restaurantul Intim a găzduit, la începutul acestei săptămâni, un deosebit eveniment ce a reunit aproximativ 300 de călărăşence. Conducerea Casei de Ajutor […]