Măsuri de ordine publică la manifestările sportive, din acest week-end

jandarmi1În zilele de 25 şi 26 septembrie a.c., peste 35 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările sportive ce se vor desfăşura la nivelul judeţului.

Vineri, 25 septembrie, începând cu ora 17.45, la Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, jandarmii călărăşeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal dintre echipele A.H.C. Dunărea Călăraşi şi C.S.M. Bucureşti, în cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin.

Sâmbătă, 26 septembrie, ora 11.00, la Stadionul Municipal Călărași, efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi F.C. Farul Constanţa, în cadrul Ligii a II-a a Campionatului Național de Fotbal. În aceeaşi zi, cu începere de la ora 17.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe Stadionul “Vasile Enache” din localitatea Modelu, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele Înainte Modelu şi Dinamo II Bucureşti, în cadrul Ligii  a III-a a Campionatului Național de Fotbal

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată  a locurilor  de desfăşurare a manifestărilor sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanţii la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.


Please enter banners and links.

Next Post

Promovarea sănătății, focalizată pe relația dintre șomaj și sănătate

vin sept. 25 , 2015
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA București, în parteneriat cu SC Kubert HPS SRL, Asociația Operatorilor din Agricultură Ecologică „Bio România” și Fundația România de Mâine, a organizat joi, 24 septembrie, la Călărași, un eveniment de informare și conștientizare pentru încurajarea dezvoltării profesionale, manifestare organizată în cadrul proiectului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!