Managerul Spitalului Judeţan de Urgenţă şi-a dat demisia

 

manager spitalSpitalul Judeţean de  Urgenţă Călăraşi a a rămas fără manager.  Aflat la conducerea acestei unităţi de şase luni de zile,doctorul Dan  Şerban şi-a înaintat demisia. Motivul este unul singur:  firma Tetraedru, cea care l-a numit în funcţia de manager al spitalui, nu i-a plătit salariul de trei luni de zile. Reprezentanţii  conducerii companiei  Tetraedru, care  a preluat, la începutul acestui an managementul privat al spitalului, au promis managerului  că, în luna mai, a.c. îi vor plăti salariul la zi.

După data de 13 mai, managerul  dr. Dan  Şerban le-a spus că, dacă în următorul interval de timp nu îşi va primi salariul restant îşi va da demisia.  A urmat în acest timp şi o întrevedere între reprezentanţii firmei Tertaedru şi directorul spitalului, chiar săptămâna trecută, când a avut loc şi o conferinţă de presă la care au participat în comun.  Însă problema nu s-a rezolvat . Reprezentanţii firmei Tetraedru nu şi-au respectat promisiunea, motiv pentru care, la data de 31 mai a.c.  managerul spitalului, dr.  Dan Şerban şi-a înaintat demisia .

,, Mi se pare anormal să cerşesc salariul care mi se cuvine, întrucâ,t firma Tertaedru avea timp suficient să-mi achite retribuţia restantă. În aceste condiţii,  am hotărât să încetez  raportul meu de serviciu cu această firmă. Voi mai sta  maxim două zile la Călăraşi, pentru a găsi o persoană potivită pentru  asigurarea conducerii interimare a spitalului judeţean. În viitorul apropiat, intenţionez să intru din nou în sistemul medical românesc sau să dau curs unei propuneri venite din Franţa de a profesa acolo”, a precizat pentru ziarul ,, Actualitatea de Călăraşi”  medicul  Dan Şerban.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Autoritățile călărășene s-au întâlnit cu romii pe tema nunților „cu cântec”

mar iun. 4 , 2013
  Odată cu venirea verii, la Călăraşi, romii dau startul organizării nunţilor tradiţionale. Timp de câteva zile pe săptămână, încep, cu mare alai, astfel de  de evenimente,  cu muzica dată la maxim, dansuri şi hore în mijlocul drumurilor publice, generând un mare disconfort în cartierele călărăşene. Pentru a preîntâmpina astfel […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!