Managerul Șerban: Fetița de 3 ani, din Modelu, care a murit, a venit într-o stare avansată de deshidratare

spital 1Luni, 14 septembrie, o fetiță de 3 ani, din comuna Modelu, a fost adusă la spital, de părinții săi. Aceasta prezenta vărsături  repetate și se afla într-o stare de deshidratare avansată, spune managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Dan Romulus Șerban.

Acesta afirmă că fetița s-a simțit rău încă de vineri, conform declarației mamei sale, după ce a mâncat o conservă. La rândul său, și mama spune că s-a simțit rău, după ce a consumat din aceeași conservă, dar starea ei s-a remediat destul de repede.

“După 3 zile în care copilul a prezentat o stare de vărsături continuă, luni după-amiază, a fost adusă la Camera de Gardă a spitalului, la ora 16.30, iar la ora 19,00 a decedat.

Nu s-a mai putut face nimic pentru fetiță, de către medicii noștri, din păcate, deoarece era într-o stare avansată de deshidratare. Cei de la IML au făcut autopsia și așteptăm rezultatul pentru a afla cauza decesului. S-a spus în presă  că este meningită, lucru infirmat de doctorii noștri, dar așteptăm  rezultatul autopsiei.”, ne-a declarat  managerul spitalului.

Întrebat dacă părinții au depus vreo plângere la Colegiul Medicilor, Dan Romulus Șerban a spus că nu există nicio reclamație, în acest sens.

Please enter banners and links.

Next Post

Ambulatoriul din Lehliu-Gară a fost inaugurat

mie sept. 16 , 2015
La începutul acestei săptămâni, luni, 14 septembrie 2015, a avut loc inaugurarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orăşenesc Lehliu-Gară, modernizat cu fonduri europene. Proiectul finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3, a avut o valoare de 10.383.193,60 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 7.734.119,86 lei. La […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!