”MĂ TOT DUC…”

Print Friendly, PDF & Email

STAGIUNEA DE TEATRU organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție finanțată de Consiliul Județean Călărași, continuă cu piesa de teatru ”Mă tot duc” – adaptare după William Shakespeare, Marc Dore.

Distribuție: Oana Pelea și Mihai Gruia Sandu.

Evenimentul teatral va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, ora 18:00  în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

Scurt sinopsis:

”Mă tot duc…” este un experiment încântător de teatru original. Într-un spațiu scenic simplu, lipsit de orice obiect, îmbrăcat în negru, vom întâlni un cuplu care încearcă să-și rezolve neînțelegerile intimităților, abordând masca unor clovni ce sunt într-un amuzant dar și dramatic emoționant conflict. Cu finețe și poezie este astfel tratat un conflict al existenței unui cuplu în pragul destrămării. Comedia explozivă a unor situații stârnește râsul, ce încremenește când cei doi renunță pentru câteva secunde la nasul cel roșu al clovnului ce le maschează suferința. Greu de găsit sunt cuvintele de prețuire care să poată defini superbele evoluții ale Oanei Pellea și Mihai Gruia Sandu.

Un spectacol al contradicţiilor, al contorsionărilor şi al mutilărilor din noi înşine, care pendulează între absurd şi poezie, între candoare şi tristeţe. O perdea de lacrimi îi învăluie ochii peste o albă singurătate. Oana Pelea rămâne una dintre cele mai expresive actriţe pe care le avem. Sursa iabilet.ro.

 

PREȚ BILET/SPECTACOL: 50 lei – sală; 40 lei – balcon

 

MANAGER,

Virgiliu DIACONU

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

De azi, tinerii din Călărași construiesc roboți!

joi oct. 3 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Palatul Copiilor are, începând de astăzi, un club în care copiii și adolescenții vor învăța să construiască și să programeze roboți, în urma unei investiții a companiei TenarisSilcotub Elevii de clasele IV-XII din Călărași se pot pregăti pentru meseriile viitorului la noul Club de Robotică […]

Te mai poate interesa