M.R. Ungureanu merge pe varianta Băsescu premier, din 2016

Print Friendly, PDF & Email

MR Ungureanu 2Preşedintele Forţei Civice, M.R. Ungureanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, la Călăraşi, că este în discuţie o posibilă fuziune cu Mişcarea Populară, o formaţiune care încă nu este ca înregistrată ca partid. Fuziunea se va face, însă, în baza unor negocieri, la care cele două formaţiuni nu au ajuns încă. “Este ideal să faci dintr-un partid de talie mică, unul de talie mijlocie, dar nu am ajuns la negocieri. Deocamdată avem un acord politic subsumat preşedintelui interimar al PMP (Partidul Mişcarea Populară), dlui Eugen Tomac şi mie, în care discutăm de existenţa unui calendar de fuziune.

În ceea ce priveşte obiectivele comune, exprimate până acum de cele două formaţiuni: candidaţi unici la europarlamentare, candidat unic la preşedinţie, din partea forţelor de centru dreapta, şi Traian Băsescu, premier, M. R. Ungureanu declară că această ultimă variantă este doar o speculaţie, momentan.

Întrebat dacă îşi doreşte, personal, ca Traian Băsescu să fie premierul acestor forţe de centru dreapta, Ungureanu a declarat: “Eu îmi doresc orice premier care să poată să aibă majoritate puternică, să fie de centru-dreapta şi să fie capabil să continue reformele structurale! Şi, da, Traian Băsescu este un candidat eligibil pentru această funcţie, dar nu este singurul!”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Mașina Primăriei Călărași a luat foc

vin nov. 22 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În data de 21.11.2013, ora 10.52, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze în municipiul Călăraşi, pe strada Prelungirea Dobrogei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Dacia […]