Locuitorii din Florica au fost deszăpeziți de jandarmi

IMG-20140128-WA0007Jandarmii au reuşit să ajungă la locuitorii din Florica, după 72 de ore în care drumurile au fost străjuite de nămeţi înalţi de aproape doi metri.
Din păcate, localitatea lor este la marginea câmpului, astfel că toată zăpada se opreşte pe casele lor.

IMG-20140128-WA0002Astăzi, 28 ianuarie a.c., la solicitarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi au intervinit în sprijinul populaţiei afectate de zăpadă şi viscol din localitatea Florica, unde zăpada depăşeşte, uneori, înălţimea gardurilor.
IMG-20140128-WA0005Înarmaţi cu lopeţi, jandarmii au acţionat în sprijinul oamenilor vârstnici din localitate, pentru deblocarea căilor de acces către anexele gospodăreşti, magazii de lemne, fântâni, precum şi către locurile în care sunt adăpostite animalele.

În vederea gestionării situaţiilor generate de fenomenele meteorologice nefavorabile, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi sunt pregătite să intervină în situaţia în care vor fi drumuri blocate, pentru evacuarea/salvarea persoanelor şi distribuirea de ceai cald, informează COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL.

Please enter banners and links.

Next Post

Joi, 30 ianuarie, cursurile în şcoli rămân suspendate

mie ian. 29 , 2014
Având în vedere avertizarea emisa de către Autoritatea Naţională de Meterologie ce precizează că, judeţul Călăraşi va fi sub Cod Portocaliu şi joi, 30 ianuarie, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi a decis suspendarea cursurilor la toate nivelurile de învăţământ( preşcolar, şcolar, gimnazial, liceal), şi joi, 30 ianuarie 2014. Please enter […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!