Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” va avea after-school

Print Friendly, PDF & Email

clasa pregatitoare Roseti rConducerea Liceului Teoretic  Mihai Eminescu, din Călăraşi, are în vedere  realizarea unui centru de tip after-school, pentru  elevii din ciclul primar, începând cu data de 1 octombrie a.c. Aşa cum a precizat directorului instituţiei, prof. Gheorghe Stoian, acest centru va funcţiona, în conformitate cu metodologia aflată în vigoare,  aprobată de Ministerul Educaţiei.

După terminarea cursurilor, elevii din clasele primare pot beneficia de o masă caldă la cantina liceului, după care, timp de o oră şi jumătate, vor fi antrenaţi în diferite activităţi recreativ-educative, urmând, apoi, să îşi facă temele pentru a doua  zi, sprijiniţi de educatori. Pentru serviciile oferite în cadrul centrului, părinţii vor trebui să plătească suma de 350 de lei pe lună.

O altă noutate,  este şi faptul că, începând cu acest an şcolar, la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”,  elevii din clasa a V-a vor învăţa şi limba germană.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

400 de călărăşeni au încasat ilegal ajutoare sociale

vin sept. 20 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urma unor verificări  efectuate de Curtea de Conturi, la Agenţia  Judeţeană  de Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS)Călăraşi, s-a constat că 400 de persoane, beneficiare ale Legii nr. 277/2010, privind alocaţia de sprijin pentru susţinerea familiei, precum  şi ale Legii nr 416/2001, ce vizează venitul […]