,,La prezidenţiale îi mâncăm pe liberali la micul dejun!”

cristodorScorul de 32,54% obţinut de PSD, la nivelul judeţului Călăraşi, la alegerile din 25 mai, a fost unul neaşteptat ţinînd cont că social democraţii au fost declaraţi învingători în faţa liberalilor, chiar în cele două municipii: Călăraşi (33,64%), Olteniţa (48,35%), dar şi la Fundulea unde au obţinut un scorul de 57,25%. Faptul că PSD-ul a obţinut un scor mai mic decât PNL la nivel de judeţ, cu doar două procente, este un bun motiv de satisfacţie pentru reprezentanţii conducerii filialei călărăşene a PSD. Dan Cristodor, liderul social democraţilor călărăşeni a catalogat acest rezultat, drept victoria întregii echipe a PSD Călăraşi.
,,În momentul în care am preluat preşedinţia interimară a Organizaţiei Judeţene a PSD mi-am asumat o mare responsabilitate. Am propus un target de 40% la alegerile europarlamentare, ştiind că vom atinge, cu greu, un asemenea scor. Dar, împreună, toată echipa PSD Călăraşi, a obţinut un rezultat foarte bun, faţă de filiala judeţeană liberală care este cunoscută ca cea mai puternică organizaţie PNL, din ţară. Suntem foarte mulţumiti de rezultatele obţinute în trei, din cele cinci oraşe din judeţ, şi aici mă refer la Călăraşi, Olteniţa şi Fundulea, ca de altfel, în tot judeţul, a spus Cristodor.
În ceea ce îi priveşte pe liberali, pricipalii lor rivali politici, liderul social democrat le-a trimis o săgeată usturătoare: ,,Rezultatul obţinut la scrutinul din 25 mai ne netezeşte drumul spre victorie la alegerile din toamnă. Şi spun, încă de pe acum că, la alegerile prezidenţiale îi vom mânca pe liberali la micul dejun!”, a mai spus Dan Cristodor.

Please enter banners and links.

Next Post

Câştigătoarea trofeului Flori de Mai va trebui să scoată bani din buzunar

lun mai 26 , 2014
În acest an, cele 4 zile de Festival Flori de Mai au venit cu un nou concept legat de organizarea concursului, jurizare, dar şi premii. Tinerii concurenţi au venit cu repertorii actuale, fără a fi cântate aceleaşi piese ale anilor 80, prezente în festival, până de curând. Juriul a fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!