La Colegiul Ștefan Bănulescu, un bărbat a bătut o elevă în sala de clasă

BanulescuUn eveniment, fără precedent, a avut loc, în cursul zilei de luni, 20 octombrie, într-o sală de clasă, la Colegiul Tehnic Ștefan Bănulescu din Călărași.

Un tânăr, de 24 de ani, a început o dispută la poarta liceului cu o elevă de clasa a XII-a, căreia pretindea că i-a împrumutat suma de 200 de lei, în urmă cu câteva săptămâni. Scandalul iscat a făcut-o pe directoarea liceului, Vasilica Puran, să intervină, să-l gonească pe tânăr și să închidă cu lacătul poarta liceului.

Numai că, după intrarea la orele de curs, bărbatul a sărit gardul, a mers direct în sala de curs unde știa că învață eleva și, cu profesoara de față, a izbit-o pe tânără de perete și i-a sucit mâna.

Până să intervină cei care sunt responsabili cu paza, bărbatul fugise deja.

Vasilica PuranPentru Actualitatea de Călărași, directoarea Vasilica Puran a declarat:

Totul s-a petrecut foarte repede. După ce am închis poarta, toată lumea a intrat la ore. Paznicul care stă să supravegheze curtea liceului, în timpul pauzelor, revenise la alte activităţi. Nimeni nu şi-a închipuit că acel bărbat va sări gardul şcolii şi va ajunge să aibă un astfel de comportament violent. Venise la liceu şi în urmă cu două săptămâni să ceară banii care pretinde că i-a dat elevei, şi atunci a fost amendat de poliţie. Pentru că este minoră eleva, aceasta ar trebui să depună o plângere la poliţie, dar în prezenţa mamei sale, care nu a venit astăzi la şcoală, deşi diriginta i-a comunicat procedura care trebuie urmată. Dacă nici mâine dimineaţă nu va veni mama elevei, voi depune eu, ca director de unitate, plângere penală împotriva acestui tânăr, care  fost filmat de camerele de luat vederi de la liceu. Nu pot permite să se repete astfel de evenimente şi este normal ca acest gen de oameni să răspundă pentru faptele lor!”

Din păcate, siguranţa în şcoli rămâne un subiect foarte reuşit doar pe hârtia organelor abilitate, nu şi în realitate.

Please enter banners and links.

Next Post

Podul Silistra - Călăraşi prinde contur

mar oct. 21 , 2014
Demersurile realizate de primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ștefan Drăgulin – întâlnirea avută cu președintele Bulgariei, semnarea, în numele tuturor călărășenilor, a declarației comune de cooperare dintre Silistra și Călărași ce a avut la bază memorandumul semnat între Guvernul României și Guvernul Bulgariei privind construcția podului Silistra- Călărași,  scrisoarea deschisă adresată […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!