La Călărași, s-a înființat Sucursala Camerei de Comerț și Industrie România-China

Autor: Florentina Chiru
27.05.2017

La initiativa Fundației Județene pentru Tineret Călărași, în urma unei discuții purtate la București cu președintele Camerei de Comerț  și Industrie România-China, s-a înființat sucursala Călărași.

Astfel, joi, 25 mai, s-a înființat Sucursala Călărași a Camerei de Comerț și Industrie România-China. Evenimentul a avut loc la sala de ședințe a Primăriei Călărași, în prezența primarului Daniel Ștefan Drăgulin, a directorului-executiv al Camerei de Comerț  și Industrie România-China, Nicolae Vasilescu, a președintelui CCIA Călărași, Marian Drăgan, precum și a membrilor fondatori ai sucursalei înființate.

Membrii fondatori ai sucursalei nou înființate i-au mulțumit primarului Daniel Drăgulin, pentru sprijinul acordat.

De menționat că la nivel național sunt înființate structuri teritoriale în toate județele.

În cadrul evenimentului, primarul Daniel Drăgulin a declarat:

“Salut înființarea Sucursalei Călărași a Camerei de Comerț și Industrie România-China, eveniment găzduit de sala de ședințe a Consiliului Local Călărași.

Mult succes membrilor acesteia în consolidarea relațiilor bilaterale cu posibilii parteneri chinezi.”

Camera de Comerț  și Industrie România-China s-a înființat în 1998 și este o organizație autonomă, neguvernamentală, apolitică, cu caracter nonprofit, cu personalitate juridică și de utilitate publică.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Colegiul Tehnic „Ştefan Bănulescu”, 60 de ani de tradiţie în învăţământul călărăşean

sâm mai 27 , 2017
Luna mai, din acest an,  reprezintă, pentru Colegiul Tehnic „Ştefan Bănulescu”un moment de mare sărbătoare, în  ascensiunea acestei unităţi de tradiţie în lumea educaţională a judeţului Călăraşi. Liceul a împlinit 60 de ani de existenţă, timp în care a devenit un adevărat reper al învăţământului tehnic şi vocaţional. Într-un cadru […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!