La ADR Sud Muntenia s-au semnat 49 de contracte finantate din fonduri REGIO

Print Friendly, PDF & Email

ADR Muntenia 1Luni, 23 iunie, 49 de beneficiari priva┼úi din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finan┼úare pentru proiectele depuse ├«n cadrul programului Regio, Axa prioritar─â 4 ÔÇ×Sprijinirea dezvolt─ârii mediului de afaceri regional ┼či localÔÇŁ, Domeniul major de interven┼úie 4.3 ÔÇ×Sprijinirea dezvolt─ârii micro├«ntreprinderilorÔÇŁ ÔÇô apelul 3 (20 martie ÔÇô 17 aprilie 2014). Din jude┼úul C─âl─âra┼či au fost 4 agenti economici care au semnat contracte de fina┼úare prin programul REGIO . este vor ba de societa┼úile: SC HESTIA HOTEL┬ŞSC SMVET SERV, SC ECO RURAL CONSTRUCT┬á ┼či SC IZO AGROMAR.

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, ├«n cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finan┼úare prin care se solicit─â fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea micro├«ntreprinderilor ├«n cadrul Programului Opera┼úional Regional 2007 ÔÇô 2013. Dintre acestea, ast─âzi s-au semnat contractele de finan┼úare pentru 49 de contracte, ce au o valoare total─â de 46.336.849,39 lei, din care asisten┼úa nerambursabil─â solicitat─â reprezint─â 37.973.563,54 lei.

Din data de 20 martie, odată cu deschiderea apelului pentru dezvoltarea microîntreprinderilor, proiectele depuse au intrat direct în procesul de evaluare, în ordinea înregistrării la sediul Agenţiei. Evaluarea cererilor într-un timp atât de scurt a permis semnarea contractelor de finanţare astăzi, pentru ca beneficiarii să primească fondurile solicitate pentru a demara implementarea proiectelor.

P├ón─â ├«n data de 10 iunie, Agen┼úia pentru Dezvoltare Regional─â Sud Muntenia a transmis spre avizare Autorit─â┼úii de Management pentru programul Regio din cadrul Ministerului Dezvolt─ârii Regionale ┼či Administra┼úiei Publice, un num─âr de 141 de proiecte, ce au ca termen limit─â de contractare data de 30 iunie 2014.

Solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte au fost societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. Activităţile eligibile pentru care s-au depus proiectele în această perioadă vizează achiziţionarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

├Än cadrul celor trei apeluri ale Domeniului major de interven┼úie 4.3, ce vizeaz─â dezvoltarea micro├«ntreprinderilor, la nivelul regiunii Sud Muntenia au fost semnate 385 de contracte de finan┼úare, cu o valoare total─â de 362.009.396,27 lei (81.533.647,81 euro), din care fondurile nerambursabile solicitate au fost de 269.835.039,21 lei (aproximativ 60.773.657,48 euro). Sud Muntenia este regiunea cu cele mai multe contracte de finan┼úare semnate pentru micro├«ntreprinderi, av├ónd ┼či cea mai mare alocare financiar─â nerambursabil─â pentru acest domeniu de interven┼úie.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Prins de politi┼čti dup─â ce a furat uneltele cu care lucra pe ┼čantier

lun iun. 23 , 2014
Print ­čľĘ PDF ­čôä eBook ­čô▒├Än ziua de 21 iunie a.c., ├«n jurul orei 15.00, lucr─âtorii Sec┼úiei 5 Poli┼úie Rural─â G─âlbina┼či au fost sesiza┼úi prin S.N.U.A.U. 112 de c─âtre O. Sebastian, de 34 ani, din Municipiul Bucure┼čti, cu privire la faptul c─â ├«n dauna societ─â┼úii comerciale al c─ârei administrator este, […]