Prins de politişti după ce a furat uneltele cu care lucra pe şantier

Print Friendly, PDF & Email

foto politieÎn ziua de 21 iunie a.c., în jurul orei 15.00, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către O. Sebastian, de 34 ani, din Municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că în dauna societăţii comerciale al cărei administrator este, au fost sustrase mai multe bunuri din şantierul aflat în lucru pentru amenajarea unui parc, pe raza Comunei Sohatu.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că din containerul aflat pe şantierul în lucru, în noaptea de 20/21 iunie a.c., au fost sustrase mai multe unelte şi scule electrice, în valoare de aproximativ 20.000 lei.

În urma activităţilor de investigare întreprinse de către poliţişti, a fost identificat V. Tudorică, de 50 ani, din Comuna Sohatu, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Al treilea pod peste Dunăre, în atenția M.D.R.A.P.

lun iun. 23 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice derulează, în cadrul Programului Operațional de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013, proiectul „Strategie comună de dezvoltare teritorială durabilă a ariei transfrontaliere România – Bulgaria” – SPAȚIAL, în cadrul căreia se va elabora documentul pilot: „Studiu de […]