Autoturism incendiat de o persoană necunoscută, în comuna Modelu

Print Friendly, PDF & Email

foto autoturism incendiatÎn data de 21.06.2014, ora 02.44, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza comunei Modelu, pe strada Matei Basarab, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism, proprietate individuală, aparţinând lui George A. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu fum dens la nivelul compartimentului motor și elementelor de caroserie de pe partea stângă.

Echipajul profesionist de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului şi a înlăturării efectelor negative provocate de acesta timp de aproximativ 15 minute.

În urma incendiului au ars: compartimentul motor în proporție de 70%,aripa stânga față, aripa stânga spate și două cauciucuri.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

La ADR Sud Muntenia s-au semnat 49 de contracte finantate din fonduri REGIO

lun iun. 23 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 23 iunie, 49 de beneficiari privaţi din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finanţare pentru proiectele depuse în cadrul programului Regio, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” – apelul 3 […]