La această oră, IPJ Călărași și Direcția Operațiuni Speciale efectuează 13 percheziţii, în Călăraşi, Iflov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Bucureşti

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, efectuează 13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, efectuează 13 percheziţii în Călăraşi, Iflov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Bucureşti, urmând a fi puse în aplicare 15 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2011, reprezentanții unor societăţi comerciale cu sediul pe raza judeţelor Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti ar fi fost implicati într-un circuit evazionist şi de spălare a banilor prin înregistrarea de operaţiuni fictive şi prin transferarea unor sume de bani urmate de retragerea acestora.

Prejudiciul total cauzat bugetului de stat prin infracţiunea de evaziune fiscală este de aproximativ 4.500.000 de lei.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Dosarul Electronic de Sănătate devine obligatoriu, din noiembrie

mie nov. 2 , 2016
În cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la începutul acestei săptămâni, reprezentanţii conducerii Casei Judeţene de Sănătate(CJAS) Călăraşi au adus în atenţia opiniei publice mai multe detalii privitoare la Dosarul Electronic de Sănătate. Aşa cum  a precizat directorul executiv al CJAS CĂLĂRAŞI, Gabriana Guţu, începând cu data […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!