Jud. Călărași/ 32.000 de consumatori au rămas fără energie electrică, din cauza viscolului

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu  intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

În data de 6 ianuarie, după orele prânzului, situaţia se prezenta astfel:

în judeţul Călăraşi au rămas nealimentate total 23 linii electrice aeriene de medie tensiune, iar 4 parțial, 438 posturi de transformare, fiind afectate 37 localităţi, adică peste 32.000 de consumatori din: Sarulesti Gara, Mitreni, Curcani, Salcioara, Radovan, Varasti, Coconi, Sultana, Zimbru, Faurei, Chirnogi; partial Oltenita, Dorobantu, Manastirea, Dragalina, Drajna, Gradistea, Ciocanesti, Ulmeni, Spantov, Cetatea Veche, Stancea, Chiselet, Stefan cel Mare, Perisoru, Cuza Voda, Ceacu, Calarasii vechi, Modelu, Radu Negru, Stefan Voda, Jegalia, Unirea, Rasa de Gradistea, Independenta, Valcelele.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupți, chiciură depusă pe elemente de reţea.

În pofida condiţiilor meteo severe şi condiţiilor de circulaţie rutieră dificile,  65 de echipe ale E-Distribuție Dobrogea şi cele ale contractorilor companiei lucrează neîntrerupt pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Update: Intervenție dificilă/ După mai bine de 10 ore, tânăra mămică și fetița nou-născută, din satul Floroaica, au ajuns, cu bine, la spital

vin ian. 6 , 2017
În această dimineață, în jurul orei 10.00, o femeie însărcinată, care nu a mai reușit să ajungă la spital, a născut la domiciliu, o fetiță, care a venit pe lume, cu bine. Mămica a fost ajutată de vecini, dar și de asistenta medicală din sat. Echipajul SAJ Călărași, care a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!