Jandarmii călărăşeni intervin în sprijinul persoanelor blocate în zăpadă

Astăzi, 06 ianuarie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Detașamentului de Jandarmi Oltenița, împreună cu efective ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență – Detașamentul Oltenița, au acționat în localitatea Ulmeni, în sprijinul persoanelor din mai multe autovehicule înzăpezite.

După 3 ore, militarii au reușit evacuarea a aproximativ 59 de persoane ce se aflau în 2 autocare și o autoutilitară rămase blocate în zăpadă.

Persoanele au fost conduse la Căminul cultural din localitate, unde au fost asigurate condiții de adăpostire (căldură, ceai cald) de autoritățile locale.

 În vederea gestionării situaţiilor generate de fenomenele meteorologice nefavorabile, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi sunt pregătite să intervină în situaţia în care vor fi drumuri blocate, pentru evacuarea/salvarea persoanelor şi distribuirea de ceai cald.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Jud. Călărași/ 32.000 de consumatori au rămas fără energie electrică, din cauza viscolului

vin ian. 6 , 2017
Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu  intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea. În data de 6 ianuarie, după […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!