Joi, se va aproba plata hotărârilor judecătorești privind salariile în unitățile de învățământ preuniversitare de stat

sediu primariePrimăria municipiului Călărași informează faptul că prin Adresele nr. 18033/08.12.2014 și 18173/10.12.2014, Administrația Județeană a Finanțelor Publice-Activitatea de Trezorerie Călărași a comunicat instituției suma de 6.875 mii lei pentru achitarea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitare de stat.  Drept urmare, prin dispoziție a primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a fost convocat, pentru joi, 11 decembrie, Consiliul Local Călărași în ședință extraordinară de îndată pentru rectificarea bugetului propriu al municipiului prin includerea sumei menționate.

Astfel, în data de 15 decembrie a.c., cele 22 de unități de învățământ din rețeaua școlară a municipiului Călărași se vor prezenta la Trezorerie pentru decontarea ordinelor de plată aferente hotărârilor judecătorești.

”Vrem să anunțăm toate cadrele didactice din municipiul Călărași, deoarece anumiți lideri de sindicat au lansat zvonul conform căruia primăria va întârzia cu plata sumelor aferente acelor sentințe judecătorești, că pe 15 decembrie banii se vor afla în conturile unităților de învățământ”, transmite primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

 

                                                           

                                                                       

Please enter banners and links.

Next Post

25 de ani de la Revoluția din 1989, 23 de ani cu o Constituție a democrației și libertății

joi dec. 11 , 2014
Ca de fiecare dată, celebrarea unor momente din istoria noastră, marcante pentru parcursul țării, reprezintă un prilej cu mare încărcătură simbolică și emoțională. Totuși, astfel de momente reclamă și luciditate, privirea în trecut, în prezent și în viitor, pentru a identifica acele aspecte care pot fi îmbunătățite. Un astfel de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!