Joi, 18 iulie, Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă, în şedinţa ordinară

Print Friendly, PDF & Email

Joi, 18.07.2019, ora 16.30, în sala de şedinţe, convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Călăraşi cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Dezmembrare teren pentru locuinţe şi funcţiuni complementare”, situat în municipiul Călăraşi, străzile Vasile Culică, Lucian Blaga şi Mirică Vişinescu, numerele cadastrale 25660, 25662, 25663, 25664, 25665 şi 25666.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea stadiului de înscriere a datelor în registrul agricol pentru anul 2019 şi stabilirea măsurilor pentru eficientizarea acestei activităţi.
3. Proiect de hotărâre privind revocarea unor Hotărâri ale Consiliului Local Călăraşi.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ Călăraşi.
Diverse.

Primar,
Daniel Ştefan Drăgulin

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Accident feroviar grav în localitatea Plătărești

sâm iul. 20 , 2019
Accident feroviar grav în localitatea Plătărești, în urma coliziunii dintre un tren si un autoturism, soldat cu două victime, dintre care una inconștientă Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgentă al Județului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de prim […]