Jandarmii călărăşeni au fost înaintaţi în grad

Print Friendly, PDF & Email

P1190078Astăzi, 1 august, la reşedinţa Inspectoratuluide Jandarmi Judeţean Călăraşi, a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor, la termen, pentru un număr de 5 ofiţeri şi 33 subofiţeri, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2014. Au fost înaintaţi, în grad astfel: 4ofiţeri în gradul de locotenent colonel, respectiv, în gradul de maior, un ofiţer în gradul de căpitan, 8 subofiţeri în gradul de plutonier adjutant şef ,14 subofiţeri în gradul de plutonier adjutant în gradul de plutonier major – 8 subofiţeri şi trei subofiţeri în gradul de plutonier.

Activitatea prilejuită de acest eveniment a debutat cu citirea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în grad a ofiţerilor jandarmi şi Ordinului Inspectorului Şef al Inspectoratuluide Jandarmi Judeţean Călăraşi de înaintare în grad pentru subofiţeri.

Noile grade le-au fost înmânate ofiţerilor şi subfiţerilor înaintaţi în grad de către inspectorul şef, colonel Stoica Marian.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Carambol pe Autostrada Soarelui, 8 maşini implicate şi două victime grav rănite

vin aug. 1 , 2014
Două accidente rutiere s-au produs, vineri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, potrivit România TV. În primul accident au fost implicate trei maşini şi nicio persoană nu a fost rănită. În al doilea accident au fost implicate opt maşini, iar două persoane au fost grav rănite. Câteva zeci de minute mai […]