Carambol pe Autostrada Soarelui, 8 maşini implicate şi două victime grav rănite

carambol pe A2Două accidente rutiere s-au produs, vineri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, potrivit România TV. În primul accident au fost implicate trei maşini şi nicio persoană nu a fost rănită. În al doilea accident au fost implicate opt maşini, iar două persoane au fost grav rănite.
Câteva zeci de minute mai târziu, cel de al doilea accident s-a produs pe A2 unde  opt maşini au fost implicate într-un carambol. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer care circula cu viteză şi care a intrat în maşina din faţă. Două persoane au fost grav rănite. Una din victime a fost transportată la spitalul din Feteşti, iar  cea de a doua victimă a fost trimisă  cu elicopterul SMURD la un spital din Constanţa.

Sursa foto:www.romaniatv.net

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Circulaţia întreruptă pe Autostrada Soarelui din cauza unui incendiu

Dum aug. 3 , 2014
În această seară, traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui între Lehliu şi Drajna din cauza unui incendiu de mirişte, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Incendiul a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii la kilometrul 82 pe sensul de deplasare către Bucureşti. Pe timpul intervenţiei pompierilor, circulaţia a fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!