Deputatul Vasile Iliuţă,viitor candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean sau la primăria Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Vasile IliutaDupă doi ani în care a activat ca deputat de Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat pentru ,,Actualitatea de Călăraşi “ că este hotărât să nu mai candideze pentru un  nou mandat de parlamentar. Motivul care l-a determinat pe deputatul călărăşean să ia acestă decizie este faptul că în aceşti doi ani, nu a reuşit să promoveze nicio iniţiativă legislativă pe care a propus-o în Parlament. ,,Am peste 60 de propuneri legislative şi, niciuna dintre acestea nu am reuşit să o promovez în Camera Deputaţilor. Faptul că, până în prezent nu am reuşit să fac ceva pentru binele alegătorilor care m-au trimis în Parlament, mă determină să îmi asum responsabilitatea de a nu mai candida pentru un nou mandat de deputat,” a spus Iliuţă.

,,Voi candida la Consiliul Judeţean sau la primăria Călăraşi”

Chiar dacă nu are nicio satisfacţie privind activitatea sa de parlamentar, deputatul Iliuţă se gândeşte, în continuare, să se înscrie într-o nouă luptă electorală care se anunţă încă de pe acum că va fi una foarte greaşi anume, alegerile locale  din 2016. Parlamentarul călărăşean vizează postul  de preşedinte al Consiliului Judeţean sau cel de primar al municipiului Călăraşi. ,,Dacă partidul din care fac parte mă va desemna să mă duc la Consiliul Judeţean sau la primărie , mă voi înscrie în cursa electorală. Dar acest lucru îl voi face numai în urma unei analize sociologice bine  făcută de o firmă profesionistă, şi nu printr-un sondaj superficial, realizat la telefon. Consider că în administraţia locală pot să îmi fac datoria, mult mai bine, faţă de cetăţenii care m-au ales, aşa cum am făcut la Vâlcelele, cât am fost primar.  Din 10 lucruri, pe care le-am promis într-un singur mandat, am reuşit  să  realizez cel puţin şase sau şapte”, a mai adăugat deputatul Iliuţă.

De cealaltă parte, colegul său de alianţă, liderul liberal  Răducu Filipescu, preşedinte al Consiliului Judeeţan Călăraşi şi-a exprimat convingerea că Iliuţă poate candida pentru orice funcţie de conducere în administraţia judeţeană sau locală. ,,Din câte am discutat eu cu el ( n.r.Vasile Iliuţă), mi-a zis clar că mergem în echipă, mai departe. Si i-am spus: ,, tu te duci, unde vrei, la Consiliul Judeţean, la primarie sau la Senat”. Dacă va fi o persoană mai bine plasată în sondaje care să câştige Consiliul Judeţean şi sunt convins de treaba asta, eu voi face un pas înapoi. Dar, dacă nu este o persoană care să câştige şi se întrevede cea mai mică sansă să pierdem Consiliul Judeţan, mă bag la bătaie din nou. Nu pot să las Consiliul Judeţean în mânile PSD-ului, cât am să respir eu!”, a afirmat Filipescu.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Jandarmii călărăşeni au fost înaintaţi în grad

vin aug. 1 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, 1 august, la reşedinţa Inspectoratuluide Jandarmi Judeţean Călăraşi, a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor, la termen, pentru un număr de 5 ofiţeri şi 33 subofiţeri, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2014. Au fost înaintaţi, […]