Jandarmeria Călărași stinge astăzi lumina

 ora pamantului 2Jandarmeria Călăraşi nu putea să rămână indiferentă la campania „Ora Pământului”, un proiect cu un puternic impact asupra umanităţii, în general, a societăţii şi a populaţiei României, în special.

Sâmbătă, 23 martie a.c., în intervalul orar 20.30 – 21.30, jandarmii călărăşeni se vor alătura iniţiatorilor şi participanţilor acestei campanii ecologice, prin reducerea consumului de energie electrică, la limita îndeplinirii misiunilor în serviciul comunităţii. Astfel, atât la sediul din municipiul Călăraşi, cât şi la subunităţile dislocate din oraşele Olteniţa şi Lehliu-Gară, precum şi la locuinţele personale, se vor stinge luminile şi vor fi deconectate aparatele electrice aflate în stand-by.

Jandarmeria Călăraşi a participat constant la acţiuni şi campanii ce au avut ca scop protejarea naturii – prevenirea tăierii ilegale de arbori, combaterea braconajului,  plantare de arbori, acţiuni de ecologizare – iar la nivelul instituţiei se promovează un consum raţional al energiei, atât pentru reducerea cheltuielilor administrative, cât şi pentru  conservarea mediului înconjurător, informează printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Călărași.

Please enter banners and links.

Next Post

Într-o săptămână, s-au înregistrat 283 cazuri de pneumonie și 1192 cazuri de infecții ale căilor respiratorii

sâm mart. 23 , 2013
În saptamâna 11-17.03.2013, Direcția de Sănătate Publică a înregistrat, prin sistemul de supraveghere a gripei si afectiunilor virale respiratorii, urmatoarele cazuri, la nivelul judetului Calarasi: Numar total de imbolnaviri diagnosticate clinic ca infectii de cai respiratorii superioare – 1192, cele mai multe cazuri fiind inregistrate la copii ( la grupa […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!