Jandarmeria Călărași asigură ordinea publică, la manifestările sportive din weekend

La acest sfârșit de săptămână, peste 35 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la manifestările sportive ce se vor desfășura în județ.

Vineri, 10 martie, a.c., începând cu ora 15.00, pe stadionul “Vasile Enache” din localitatea Modelu, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică, pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Înainte Modelu și Delta Dobrogea, în cadrul etapei a XV-a din Liga a III-a de fotbal. În aceeași zi, cu începere de la ora 19.15, jandarmii vor fi prezenți la  Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, unde se va desfăşura partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dunărea Călărași și Dinamo București, în cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin – etapa XXII.

Sâmbătă, 11 martie a.c., ora 15.00, pe stadionul municipal Oltenița, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și Petrolistul Boldești, în cadrul etapei a XV-a din Liga a III-a de fotbal. Tot sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, oamenii legii vor fi prezenți la Sala Polivalentă din municipiul Călărași, unde va avea loc meciul de futsal dintre echipele Dunărea Călărași și C.F.F. Clujana Cluj, contând pentru etapa a XX-a din Liga I futsal.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a manifestărilor sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Alexandru Odobescu a semnat proiecte de peste 17 milioane de lei

joi mart. 9 , 2017
Comuna Alexandru Odobescu a pornit cu dreptul activitatea, în acest an. Primarul Nicolae Eremia are în derulare, dar și pe masa de lucru, proiecte importante pentru comunitate. Renovarea școlilor și grădinițelor, canalizarea, asfaltarea drumurilor, reabilitarea unei stații de apă, bază sportivă sunt principalele proiecte vizate de primăria din Alexandru Odobescu, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!