ISU Călărași/Intervenţie la incendiu de locuință, în localitatea Jegălia

Print Friendly, PDF & Email

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Borcea au acţionat pentru stingerea incendiului cu o autospecială de capacitate mărită timp de aproximativ 60 de minute, lichidând arderea în limitele găsite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarei, care a lăsat un material textil prea aproape de soba cu acumulare de căldură.

În data de 02.01.2017, ora 11.42, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Borcea a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Jegălia,  pentru stingerea unui incendiu care se manifesta violent în dormitorul unei locuințe, proprietate individuală, aparţinând Vasilicăi M. .

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens într-un dormitor al locuinței, existând risc de extindere la celelalte camere, anexe și  bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Borcea s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 60 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarei, care a lăsat un material textil prea aproape de soba cu acumulare de căldură, fiind astfel posibilă aprinderea acestuia.

În urma incendiului au ars: elemente de mobilier, aproximativ 200 kg de materiale textile și mai multe acte personale ale proprietarei, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 1.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Eures/ 1.189 locuri de muncă vacante

mar ian. 3 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.189 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Spania – 6 locuri de muncă: 5 șofer TIR internațional, 1 maseur; Portugalia – 300 locuri de muncă: 280 culegător de zmeură, 20 șef de echipă; […]