ISU Călăraşi: Drumurile naţionale şi judeţene sunt închise

drumuri inchise sLa acest moment, potrivit datelor centralizate la nivelul judeţului Călăraşi de către reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Autostrada Soarelui (A 2) este închisă, iar de la ora 14.15, din cauza condiţiilor meteorologice defavorabile, traficul rutier a fost întrerupt pe toate tronsoanele de drumuri naţionale şi judeţene.
Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, alimentării cu apă şi al alimentării cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, nu se înregistrează localităţi afectate până la acest moment.
De asemenea, trebuie cunoscut, că s-a luat hotărârea ca în toate unităţile de învăţământ, (grădiniţe, şcoli, licee), care funcţionează la nivelul judeţului Călăraşi, să nu se ţină cursuri în data de 30 ianuarie 2014, din cauza condiţiilor meteorologice.
Având în vedere prognoza emisă de meteorologi pentru ziua de 29 ianuarie 2014, interval orar 15.00 – 22.00, respectiv Cod Roşu de ninsori abundente, intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h şi viscol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi recomandă conducătorilor auto să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică.

Please enter banners and links.

Next Post

Situatia drumurilor inchise la ora 5.45

joi ian. 30 , 2014
Centrul INFOTRAFIC, din Inspectoratul General al Poliției Române, informează, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că la această oră (5:45), din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, nu se circulă, in judetul Calarasi, pe tronsoanele: A2 București – Constanța; DN 21 Călărași – Drajna Nouă (județul Călărași) – Bărăganu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!