Incendiu puternic la o locuinţă din Călăraşi. Pompierii au salvat bunuri în valoare de 300.000 de lei

Print Friendly, PDF & Email

pompieriÎn data de 01.08.2015, ora 18.49, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Muncel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul bucătăriei unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Ion M.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul bucătăriei, existând pericol de extindere la celelalte camere ale casei şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unei prize defecte, la care era conectat un cablu ce alimenta un frigider.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute.

În urma incendiului au ars un frigider şi un dulap, fiind totodată degradată zugrăveala, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 1500 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 300.000 de lei.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Pas cu pas spre un comportament prietenos cu mediul

mar aug. 4 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Please enter banners and links.