Intervenţie la incendiu pe A2, pe raza orașului Lehliu

IMG_20160905_133848Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unei defecțiuni apărute la nivelul compartimentului motor al unui vehicul de teren care rula pe autostradă
          În data de 05.09.2016, ora 13.32, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe A2, sens de mers București – Constanța, la km 61 + 900 metri, calea I, pe raza localităţii Lehliu Gară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism înmatriculat în județul Constanța, proprietate privată, aparţinând lui Ștefan V.             
          La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, generalizat, cu flacără deschisă şi cu mult fum la nivelul întregului autovehicul.
          Conducătorul autoturismului a conștientizat riscul, a oprit pe banda de urgență  și s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol.
          Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unei defecțiuni apărute la nivelul compartimentului motor al unui vehicul de teren care rula pe autostradă.
         Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială  de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute, circulația pe autostradă fiind întreruptă pe perioada întervenției.  
         În urma incendiului, antovehiculul a fost distrus in totalitate, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 45.000 de lei.
IMG_20160905_133853

Please enter banners and links.

Next Post

Saint Gobain investește într-o nouă linie de fabricație, la Călărași

mie sept. 7 , 2016
Saint-Gobain a cumpărat, recent, spațiul deținut de PIC, la ieșirea din oraș, pentru a face transferul unei linii de parbrize, care va fi adusă de la Cracovia, în Călărași. Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a declarat că a avut o primă discuție cu aceștia, atât în calitate de fost președinte […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!