Intervenție la incendiu de autoturism pe A 2, calea II, la km 40

Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a acţionat rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 20 minute

 Conducătorul vehiculului s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol

  În data de 05.03.2016, ora 13.54, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu au fost solicitați să acţioneze pe A 2, la km 40, sens de mers Constanța –  București (pe raza localităţii Nicolae Bălcescu), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autovehicul de transport marfă (înmatriculat în municipiul București), proprietate individuală, aparținând lui Marian B.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, generalizat, cu flacără deschisă și fum dens la nivelul întregii autoutilitare (aceasta fiind staţionată pe banda de urgenţă a autostrăzii).

Conducătorul autovehiculului a conştientizat pericolul de incendiu, a staţionat pe banda de urgenţă, s-a auto-evacuat şi a solicitat intervenția  pompierilor profesioniști.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 15 – 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul compartimentului motor al vehiculului.

În urma incendiului autovehiculul a fost distrus în totalitate, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 14.000 de lei.

La locul incendiului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară, care nu a intervenit însă, nefiind cazul.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Biserica ,,Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, o oază de credinţă şi educaţie

lun mart. 7 , 2016
Ridicată printre betoane, într-un cartier mai nou al Călăraşiului, Biserica ,,Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” sălăşluieşte în mijlocul oamenilor, ca  adevărată oază de credinţă şi de educaţie.  Acest sfânt lăcaş, situată în partea de vest a municipiului Călăraşi, la mică distanţă de Şcoala Generală nr.11, „Tudor Vladimirescu”, a devenit un important […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!