Cercetați pentru furt de combustibil dintr-o maşină şi conducere fără permis

 Poliţiştii din Olteniţa, sesizaţi despre furt de combustibil dintr-un autovehicul parcat, au prins cu operativitate persoana bănuită şi au constatat că aceasta conducea o maşină, fără să posede permis.

În noaptea de 03/04 martie 2016, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că într-o parcarea din municipiul Olteniţa se află două persoane care sustrag combustibil dintr-un autoturism.

Poliţiştii deplasaţi de îndată la faţa locului au depistat un autoturism, în care se aflau persoanele bănuite, U. Claudiu, de 20 ani, (la volan) care nu posedă permis de conducere, şi G. Ionuţ, de 17 ani, ambii din Olteniţa.

În maşină au fost găsite mai multe peturi tăiate, cu urme de combustibil, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Intervenție la incendiu de autoturism pe A 2, calea II, la km 40

lun mart. 7 , 2016
Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a acţionat rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 20 minute  Conducătorul vehiculului s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol   În data de 05.03.2016, ora 13.54, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu au fost solicitați să acţioneze pe A […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!