Intersecție cu ghinion în municipiul Călărași: copil lovit de autobuz

Print Friendly, PDF & Email

foto autobuz accidentUn băiat în vârstă de 11 ani a fost rănit în urma unui accident produs într-o intersecţie din municipiul Călăraşi .

Potrivit purtătorului de cuvânt, din cadru IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor,  vineri, 14 iunie, la orele 13,00, conducătorul unui autobuz de transport călători, în vârstă de 49 de ani, a accidentat uşor un băiat ce se deplasa regulamentar pe trecerea de pietoni, situată în intersecţia dintre  Bulevardul Republicii şi strada Libertăţii din municipiul Călăraşi. Tot aici a fost accidentată mortal, cu puțin timp în urmă, o femeie, de 34 de ani.

Băiatul, ce prezenta loviri uşoare  a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Călăraşi pentru îngrijiri medicale .

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  El a  fost testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, rezultatele  fiind negative.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şoferului, ce a produs accidentul.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

A trecut un an....

vin iun. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La fiecare patru ani, suntem îndemnaţi să venim la vot, fiind bombardaţi, din toate părţile, cu mesaje, care mai de care, optimiste. Pentru cei în funcţie, realizările, multe, puţine, sunt prezentate ca adevărate opere de măreţie, care trebuie neapărat continuate tot de cel pe care […]