Insp. gen. școlar Tudor/ Urmează să fie schimbați câțiva directori de școli, din județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Constantin-TudorÎn această perioadă, toți directorii de școli au fost înștiințați că le-au încetat contractele de management, care se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu Inspectoratul Județean Școlar Călărași.

„Contractele cu directorii aflați în funcție se reînnoiesc, anual, dacă și rezultatele școlilor sunt bune”, afirmă inspectorul general școlar, Constantin Tudor.

Acesta a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, ca vineri, 19 august, se vor supune la vot, în Consiliul de Administrație, schimbările de directori.

„Nu vor fi făcute foarte multe schimbări. Intervenim acolo unde au fost rezultate mai slabe la examene, au renunțat sau au ieșit la pensie directorii. În județul Călărași, din 128 de directori de școli vor fi schimbați 7 directori și 4 adjuncți. Schimbările au fost comunicate la minister iar vineri, 19 august, supunem la vot propunerile.

La școlile din municipiul Călărași nu va exista nicio schimbare de directori, ci doar de adjuncți, și numai în județ se vor schimba directorii, din cauza rezultatelor slabe înregistrate la Evaluarea Națională.”, a spus insp. scolar, Constantin Tudor.

Please enter banners and links.

Next Post

Zilele comunei Borcea, o manifestare de succes, dedicată locuitorilor

vin aug. 19 , 2016
Ca în fiecare an, primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu, reușește să-i aducă aproape pe cetățeni, prin manifestarea tradițională: Zilele Comunei Borcea. Invitații de muzică populară și ușoară, mâncărurile care sunt servite, cu acest prilej, atmosfera de sărbătoare, sunt ingredientele care, an de an, aduc cu ele rețeta succesului. Prin prezența […]