“Îndrăzneşte, drăgubeşte româneşte!”, un eveniment plin de surprize, dedicat călărăşenilor, de către TSD, de Dragobete

Conform vechii zicale, „Azi e Dragobetele, se săruta fetele”. În fiecare an, pe 24 februarie, românii de pretutindeni sărbătoresc Dragobetele.

În mitologia românească, Dragobete era zeul tinereţii, al veseliei dar şi al iubirii.

Celebrarea Dragobetelui se bucura de o simbolistica aparte, extrem de bogată şi interesantă. Acesta reprezintă atât începutul, cât şi sfârşitul, începerea unui nou anotimp, moment în care natura începe să prindă viaţa. Şi la Călăraşi , tinerii social democraţi nu au facut rabat de la tradiţie şi organizeaza, pe 24 februarie , de Dragobete, un deosebit evenimet cu prilejul celebrării zilei iubirii. Evenimentul de anul acesta se va desfăşura sub denumirea “Îndrăzneşte, drăgubeşte româneşte!” şi va avea loc în zona Pieţei Orizont, între orele 13:00 şi 16:00. Aici, călărăşenii, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi pentru a-şi arăta cele mai frumos sentiment, dragostea. Cei care vor poposi la standul special amenajat, de către tinerii social democraţi, vor  avea parte de multe surprize  şi îşi  vor putea încerca norocul la tombola” drăgubiţilor” prin care se vor oferi o serie de premii, aşa cum sunt:  premiul I – un weekend la munte pentru trei cupluri; premiul II – o cină romantică la Restaurantul Podul 4; premiul III – zece bilete la film, la Cinematograful 2D/3D Călăraşi, şi premiul IV – 70 de seturi de tricouri pentru cupluri „drăgubit/drăgubită”. „Prin acest eveniment am dorit să readucem în atenţia opiniei publice însemnătatea valorilor tradiţionale autentice  româneşti şi, în acelaşi timp, am vrut să readucem în sufletele călărăşenilor acea stare pozitivă pe care numai sentimentul de dragoste, de iubire, o poate reda.  Evenimentul va fi unul plin de surprize şi totul va culmina cu o tombolă la care se vor acorda premii consistente cuplurilor ce vor vizita standul din Piaţa Orizont.Îi aşteptăm pe toţi călărăşenii care doresc să fie alături de noi, pentru a celebra această zi frumoasă, dedicată iubirii dar şi speranţei pentru mai bine.”, a afirmat  tânărul social democrat, consilierul local, Alexandru Chiriţă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Propunerile călărăşenilor pentru bugetul local, pe 2017: investiţii pentru reabilitarea infrastructurii stradale

vin feb. 24 , 2017
Şi în acest an, municipalitatea călărăşeană a continuat tradiţia ca, înaintea aprobării bugetului local, să invite cetăţenii  pentru a veni cu propuneri privind investiţiile necesare în urbea de pe malurile Borcei. Pe site-ul Primăriei Călăraşi, câţiva călărăşeni, puţini la număr, au postat o serie de sugestii privind investiţiile ce pot […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!