Încotro, PSD Călăraşi?

Print Friendly, PDF & Email

psdNe-am obişnuit, în ultimii ani, când la conducerea organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi se afla câte un „parașutat” de la Bucureşti, comunicarea să fie în sincope. De când avem un ales local, tânăr şi dornic (cel puţin declarativ!) să schimbe mentalităţi şi cutume mai puţin sănătoase, înrădăcinate în interiorul organizaţiei, ne aşteptam să  fim „loviţi”, imagistic şi faptic, de acţiuni care să arate că ceva s-a schimbat în PSD Călăraşi, nu doar numele preşedintelui.

Fiind un partid la guvernare, PSD Călăraşi se poartă de parcă nu există. Nu are nimic de comunicat cu lunile, nu face nicio acţiune (nici măcar un Dragobete mic, aşa, pentru imagine!), astfel că nu ştim exact dacă organizaţia mai există – nu doar scriptic- sau doar se conservă pentru perioada campaniilor electorale.

Nu au nimic de spus consilierii judeţeni, consilierii locali ai PSD, nici înainte, nici măcar după votarea bugetelor locale/ județean? Nu au niciun punct de vedere despre tot ce ține de municipiul și județul în care  trăim, doar vin, precum Mafalda, cu soluțiile benefice nouă, tuturor, înainte să punem ștampila pe buletinul de vot.

S-au bucurat că au câștigat alegerile prezidențiale în județ, iar la cele europarlamentare au fost pe un onorabil loc 2, dar vor să ne convingă, cu tot dinadinsul, că rezultatele obținute nu li s-au au datorat lor, ci valului PSD, același care a adus și USL-ul la guvernare, în 2012.

Dacă e pe-așa, știți cum se spune: ce e val, ca valul trece! Aveți toate șansele, cu atitudinea pe care o abordați, dragi PSD-iști călărășeni!

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu vrea alegerea preşedinţilor de Consiliu Judeţean şi a primarilor, în două tururi de scrutin

joi feb. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Este cunoscut faptul că, la ora actuală, parlamentarii lucrează intens la modificarea  Legii Electorale. Printre schimbările puse în dezbatere se evidenţiază alegerea preşedinţilor de Consiliul Judeţean şi a primarilor. În această privinţă, preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, a adus în atenţie opţiunea sa, dar şi […]