Incendiu în comuna Șoldanu

pompier-1343746771Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au acţionat rapid pentru stingerea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute, lichidând arderea în limitele găsite

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza jocului unui copil cu focul în apropierea materialelor combustibile

       În data de 22.02.2016, ora 14.57, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Șoldanu, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta violent într-o  gospodărie, proprietate individuală, aparţinând lui Irinel C.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la depozitul de plante furajere, existând risc de extindere la celelalte anexe și  bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, acţionând rapid și eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de nepotul proprietarului, care s-a jucat cu chibriturile lângă plantele furajere depozitate în gospodărie.

În urma incendiului au ars aproximativ 1000 kg de plante furajere, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 300 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 80.000 de lei.

Please enter banners and links.

Next Post

Două străzi, din Călăraşi, vor fi reabilitate cu bani din excedentul bugetar al Primăriei

mar feb. 23 , 2016
La finele anului 2015, Primăria Călăraşi a înregistrat  un excedent bugetar ce se ridică la suma de 8,139 milioane de lei. În şedinţa de Consiliu Local ce va avea loc pe 25 februarie, va fi pus în  dezbatere un Proiect de Hotărâre prin care se dispune utilizarea sumei de  peste […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!