Inaugurare Staţia de Tratare Apă din Lehliu Gară

DSCN4902Cu prilejul finalizării lucrărilor la Staţia de Tratare Apă din Lehliu Gară, în data de 10 aprilie 2014, ECOAQUA SA Călăraşi şi Primăria oraşului Lehliu Gară, cu sprijinul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitara Ecoaqua, a susţinut o conferinţă având ca tematică investiţiile realizate în sistemele de alimentare cu apă şi de canalizare, în oraşul Lehliu Gară.
Staţia de Tratare Apă din Lehliu Gară a fost executată în cadrul contractului de lucrări “Extinderea şi reabilitarea sistemului de captare şi tratare a apei potabile din aglomerările Budeşti, Olteniţa, Fundulea, Lehliu”, contract component al Proiectului Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Călăraşi, cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial “Mediu”.
statie LehliuValoarea actuală a staţiei de tratare apă potabilă Lehliu-Gară este de 8.858.228.47 lei, la care se adaugă TVA; staţia este proiectată pentru un debit maxim zilnic de 2.592 mc, având la baza funcţionării utilaje moderne şi performante, menite să asigurarea securitatea alimentării cu apă potabilă a populaţiei din Lehliu Gară.
La conferinţa susţinută pentru inaugurarea Staţie de tratare a apei, au participat: preşedintele consiliului judeţean Călăraşi- Răducu George Filipescu, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, A.D.I. ECOAQUA a fost reprezentata de directorul executiv Alin-Bogdan Dragulin, S.C. ECOAQUA S.A. a fost reprezentata de Director General Cezar Neagu, au mai fost prezenti Iacomi Iulian, senatorul Liviu Stefan TOMOIAGA, senatorul Dan-Ştefan Motreanu, vicepresedintele CJ. Stefan ION.
Evenimentul s-a bucurat deasemenea, de prezenţa prefectului judeţului Călăraşi- d-l George Iacob, primarului municipiului Călăraşi d-l Daniel Ştefan Drăgulin, precum şi a altor autorităţi locale din localităţile Călăraşi şi Lehliu Gară.

Please enter banners and links.

Next Post

Țintele partidelor călărășene pentru europarlamentare depășesc 115%

joi apr. 10 , 2014
Nu am intrat în campania electorală pentru europarlamentarele din 25 mai, dar reprezentanţii partidelor politice, din judeţul Călăraşi, au demarat obişnuita pre-campanie, subiectul principal al acesteia, reprezentându-l procentul ţintă pe care şi l-au propus să-l obţină în alegeri. În calitate de principală forţă politică, la nivel judeţean, având preşedinte de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!