În municipiul Călăraşi, s-au aprins luminile de sărbători

lumini site1 decembrie, Ziua Naţională a României marchează debutul manifestărilor, prilejuite de sărbătorile de iarnă, în municipiul Călăraşi. În seara acestei zile, s-au aprins instalaţiile electrice.

Edilul Daniel Drăgulin a precizat că, pentru început, se vor aprinde ghirlandele electrice, de pe strada Bucureşti, după care, în zilele următoare, vor fi  puse în funcţiune şi celelalte  ornamente, de pe celelalte artere principale şi din zonele periferice ale municipiului. ,,Sperăm ca şi în acest an, iluminatul  pentru  sărbătorile de iarnă să fie pe măsura aşteptărilor călărăşenilor. Aprinderea ghirlandelor electrice reprezintă, de fapt, începutul  manifestărilor de sărbători, ce urmează să le organizăm pentru întreaga comunitate călărăşeană. lumini stite 2Luna decembrie, va fi, de fapt, o lună plină de evenimente culturale organizate de primăria Călăraşi, alături de Consiliul Judeţean. Vor fi spectacole, târguri de Crăciun, competiţii şi alte evenimente organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă,”a spus edilul Daniel Drăgulin.

Iluminatul de sărbători este asigurat de către firma Flash Lighting SRL,  în baza contractului încheiat cu primăria Călăraşi pentru întreţinerea serviciului de iluminat public şi nu necesită nicio cheltuială suplimentară din partea municipalităţii.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ziua Naţională a României sărbătorită, în număr mare, la Călăraşi

Dum dec. 1 , 2013
1 Decembrie, Ziua Naţională a României are puternice reverberaţii în istoria poporului român. la 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 de delegaţi şi sprijinită de peste 100.000 de români veniţi din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţie prin care s-a consfinţit […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!