În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi au efectuat 55 de percheziţii

foto_politieÎn această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi au efectuat 55 de percheziţii, în două judeţe şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete şi tutun.

La data de 18 noiembrie a.c., peste 180 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 55 de percheziţii domiciliare, în judeţele Călăraşi, Prahova şi în municipiul Bucureşti.

La activităţi au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice, de investigaţii criminale, de la arme, de la ordine publică şi de la acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Au fost vizate persoane bănuite de producerea, deţinerea şi comercializarea de ţigarete sau produse din tutun, în afara antrepozitului fiscal.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Percheziţiile au avut ca scop depistarea produselor deţinute sau comercializate ilicit şi a dispozitivelor de prelucrare a tutunului, precum şi stabilirea prejudiciului cauzat.

Activităţile beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Please enter banners and links.

Next Post

ADR Sud Muntenia a prezentat documentele programatice 2014 – 2020

mie nov. 18 , 2015
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, prin Serviciul Dezvoltare, a organizat, în perioada 22 octombrie – 17 noiembrie, o sesiune de informare destinată Grupurilor de Parteneriat Local de la nivelul regiunii noastre. Astfel, s-au desfăşurat şapte întâlniri ale membrilor GPL, ce au avut ca scop prezentarea versiunilor finale ale principalelor […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!