Importanța consumului de pește a fost tema acțiunii la care au participat elevii din Jegălia

jegaliaPrimăria Jegălia și Organizația Pescărească de Producători „Dunărea de Jos” a organizat, în cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, o acțiune în cadrul proiectului „Înființare Parc Tematic, în comuna Jegălia”.
Acțiunea de promovare, în rândul tinerilor,  a constat în prezentareaJegalia 2 beneficiilor aduse de consumul de pește, și a fost organizată la școlile din Gâldău și Jegălia.

Elevilor le-au fost înmânate materiale promoționale pe această
temă, iar la finalul discuțiilor au fost invitați la o masă unde s-a servit pește, în foișorul amenajat în cadrul Parcului Tematic.

parc 4Proiectul ”ÎNFIINŢARE PARC TEMATIC” în comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, în valoare de  1,376,898.28 lei, a fost finanţat prin Programul Operaţional de Pescuit Axa prioritară 4 – Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti, măsura 2.1.1  – Îmbunătăţirea competitivităţii zonei de pescuit, prin investiţii, în vederea îmbunătăţirii mediului de viaţă – Strategia de dezvoltare locală integrată a zonei pescăreşti – DUNĂREA CĂLĂRĂŞEANĂ, fiind un proiect realizat în parteneriat cu Organizația Pescărească de producători ”DUNĂREA DE JOS”.


Jegalia 2

jegaliaJegalia 4Jegalia 3

Please enter banners and links.

Next Post

Subcentrul Transfrontalier de Oenologie și Viticultură “Terasele Dunării“, din Silistra, a fost inaugurat

mie nov. 18 , 2015
 În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, a fost inaugurat Subcentrul Transfrontalier de Oenologie și Viticultură “Terasele Dunării“, din Silistra.  Centrul Transfrontalier de Oenologie și Viticultură «Terasele Dunării» a fost creat pentru stimularea şi promovarea cooperării între comunităţile de afaceri implicate în oenologie şi viticultură, din zonele de graniţă din […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!